Здравейте колеги! От няколко седмици вече официално съм в клуба с моята 145ца ..
За първи път карам алфа и основното притеснение ми е за оборотите .. Въпроса ми е нормално ли е при 3000 и отгоре оборотра да карам с 100км ... понеже преди карах на наще Вектра Б 2.0тди дето на 3хиляди оборота беше към 140км! И другия ми въпрос е до колко оборота се води "нормално" каране (след загряване) в смисъл за максимално пазене на колата без да се прецаква маслото и така на татъка,тъй като това ми е първата кола и се старая да я пазя. 
п.с. Сложих масло Селения за алфа специално, 20к ако не се лъжа,тъй като ми го препоръчаха ,че било специално за тоя двигател за към 140лева. Моята е 1.6ТС 97'
и се извинявам ако се повтаря темата ,но ненамерих и в търсачка а пък 2 седмици вече само чета без да съм писал!

п.с. Сложих масло Селения за алфа специално, 20к ако не се лъжа,тъй като ми го препоръчаха ,че било специално за тоя двигател за към 140лева. Моята е 1.6ТС 97'
и се извинявам ако се повтаря темата ,но ненамерих и в търсачка а пък 2 седмици вече само чета без да съм писал!

Comment